Vino la teatru! Lasă personajele să-și trăiască scurta viață pe scenă, sub privirile tale, și dă-le voie să-ți inunde mintea și sufletul cu frământările lor! Bucură-te de poveștile uimitoare pe care le vei afla, bucură-te de spectacol!

În acest weekend Teatrul Fani Tardini că invită să vizionați spectacolele:

Unuitoarele numere de singurătate ale lui Edward Gant. Oferă o explorare ciudată și frumoasă a tristeții și a ideii de moarte, prin mijloacele specifice artei spectacolului. Un spectacol remarcabil construit de regizorul Dragoș Alexandru Mușoiu pe textul unuia dintre cei mai aclamați dramaturgi britanici, Anthony Neilson.

O repetiție moldovenească. Spune povestea plină de umor și candoare a uneia dintre primele trupe de teatru în limba română din Moldova secolului al XIX-lea. Un spectacol viu în regia lui Cristian Ban, care a reușit să transforme un text vechi de la 1844 într-unul contemporan, actual, rescriind piesa lui Costache Caragiali.

Din gâlcevi în flecăreli. Este o producție a trupei de teatru JoY ART Theatre junior. Spectacolul este o adaptare după „Gâlcevile din Chioggia” și „Flecărelile femeilor” de Carlo Goldoni, în regia actriței Oana Preda. Cu un fragment din acest spectacol, trupa a obținut până acum numeroase premii la festivaluri de teatru.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentUniversitatea „Dunărea de Jos” din Galați este prima universitate din România care prezintă un proiect în Parlamentul European
Articolul următorRizea lovește în inima mafiei de contrabandă cu țigări: DOVADA SUPREMĂ – șmecherii din România, deconspirați