Teatrul Fani Tardini din Galați vă invită sâmbătă și duminică să vizionați spectacolele ”Jocul cu nemurirea”, adaptare după basmul „Ivan Turbincă” de Ion Creangă, și ”Vrabia”, spectacol produs în cadrul Proiect 9. Teatrul Românesc Contemporan, program artistic derulat de Teatrul Dramatic „Fani Tardini” în perioada 2021-2024. 

Sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 19.00, iubitorii teatrului sunt așteptați la ”Jocul cu nemurirea”, spectacol prezentat de trupa de liceeni ABSOULT, voluntarii Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

Distribuția: Niculeț Rian, Boldeanu Daniel, Totolici Cristina, Boldeanu Elena, Tăbuș Marian, Grigore Denisa, Spătaru George, Chirilă Carmen, Chelici Georgiana, Ioniță Alina, Lupu Antonia, Buhociu Denissa, Chirilă Andrei, Chelici Andreea, Gafton Antonia, Marcu Nicoleta, Streașină Raluca, Codrescu Dragoș, Grecu Daria, Boldeanu Maria, Artene Teodora, Bogatu Lucian. Regia: Gabi Lovin și Daniel Divrician.

„Am transformat o poveste într-o joacă și, alături de Daniel Divrician, scenograful teatrului Dramatic „Fani Tardini”, și de copii, am pornit în acest spectacol deoarece în fiecare dintre noi există dorința de a învinge, de a câștiga, iar noi asta am făcut alături de Ivan. Am câștigat pariul cu viața și ne place mult, atât de mult încât am creat un spectacol viu, colorat și antrenant. Iar când în joc se prind toți cu mic, cu mare, nu poate fi decât o reușită. Te așteptăm, sâmbătă, în povestea pe care acești tineri entuziaști au pus-o la cale, cu cântece, cu dans, în dulcili grai moldovinesc!” spune regizorul spectacolului, Gabi Lovin. 

În duminica Floriilor, gălățenii sunt invitați, de la ora 19.00, la spectacolul ”Vrabia”, spectacol produs în cadrul Proiect 9. Teatrul Românesc Contemporan, program artistic derulat de Teatrul Dramatic „Fani Tardini” în perioada 2021-2024 și selectat la Festivalul Național de Teatru – București, 2022. Spectacolul a fost nominalizat la Gala Premiilor UNITER 2023 la categoria „Cel mai bun text dramatic românesc montat în premieră absolută”.

Distribuția:
???????????? – Oana MOGOȘ, Petronela BUDA, Elena GHINEA, Cristina UJA-NEAGU
????????????????????, ???????????????????????????? ???????????????? – Vlad VOLF, Ionuț MOLDOVEANU, Vlad AJDER
???????????????? – Carmen ALBU, Tamara CONSTANTINESCU, Svetlana FRIPTU
???????????????? – Florin TOMA, Aureliu BÂTCĂ, Vlad VASILIU
????????????????, ????????????????????????????????̆ ???????? ???????????????????????????? – Oana PREDA
????????????????, ????????????????????????????????̆ ???????? ???????????????????????????? – Mihaela LECCA-GOREA
????????????????, ???????????????????????????? ????????????????????̦???????????? – Ciprian BRAȘOVEANU

Regia și textul: Leta POPESCU

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentSe dublează numărul de locuri la învățământul postliceal militar organizat de Ministerul Afacerilor Interne pentru anul școlar 2022-2023
Articolul următorFestivalul Scrumbiei, pe Faleza Dunării din Galați