Președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, a anunțat, pe pagina de socializare, achiziționarea primului microbuz din județ special echipat pentru transportul persoanelor cu dizabilități locomotorii. Microbuzul este prevăzut cu lift electro-hidraulic pentru accesul cu scaunul rulant, sisteme de fixare a acestuia și scară suplimentară acționată electric pentru accesul pasagerilor.

”Mă bucur foarte mult că am reușit într-un final să aducem la Galați un astfel de mijloc de transport, de care persoanele cu dizabilități locomotorii aveau mare, mare nevoie. Rămânem alături de ei, mai ales că la mijlocul acestei luni va avea loc un amplu concurs sportiv național destinat persoanelor cu dizabilități locomotorii, pentru care am alocat deja fondurile necesare” a declarat președintele CJ Galați, Costel Fotea.
Autovehiculul a fost achiziționat de către Asociația Persoanelor cu Handicap “Sporting Club”, în cadrul unui proiect finanțat de către Consiliul Județean Galați. Valoarea acestei investiții este 409.598 de lei.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentA pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu autoturismul pe DN 24D
Articolul următorParteneriat istoric Gabriel Oprea-George Păunescu. Stenograme BOMBĂ – Cine e artizanul „sufrageriei” și de ce nu cere nimeni teza de doctorat a lui Coldea – Dezvăluiri incendiare