Teatrul Gulliver anunță reluarea spectacolelor în aer liber.

Începând de duminică, spectacolele Teatrului Gulliver vor fi reluate. Prima reprezentație va fi „Ursul păcălit de vulpe”, după Ion Creangă, cu spiritul ludic, spectacolul reprezintă o invitație la o incursiune plină de candoare în lumea minunată a zâmbetelor zglobii, a imaginației și a jocului nestingherit.

Regia și scenariul îi aparțin lui Aurelian Iorga iar magia spectacolului este întregită de Emilia Furduiu, care semnează scenografia, dar și de muzica lui Radu Mihalache, plus versurile lui Victor Mihalache. Actorii care dau viață personajelor pline de energie sunt: Andrei Ciugulea, Nicoleta Miru, Valeria Taban, Andrei Dombrovschi.

Astfel, spectacolul „Ursul păcălit de vulpe” devine o autentică personalizare a jocului și copilăriei, într-o reprezentație încărcată de fantezie, voiciune și vervă la cote maxime!

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentației. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Articolul precedentDezinsecție aeriană săpătămâna viitoare la Galați
Articolul următorCNAIR: a fost desemnat un executant pentru ruta ocolitoare a Galațiului