Compania Naţională de Administrare a Infrastucturii Rutiere anunță că a fost desemnat un câștigător pentru ruta ocolitoare a Galațiului.

Anunțul a fost făcut de ministrul transporturilor, Lucian Bode la Zalău. CNAIR a găsit un executant pentru lucrările la ruta ocolitoare a Galațiului. Câștigătorii au fost SA&PE Construct SRL – SC Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL, cu preţul de 705.282.636,69 lei fără TVA, iar durata contractului fiind de 12 luni perioada de proiectare şi 42 luni perioada de execuţie a lucrărilor. Contractul de achiziție publică va fi semnat în curând, dacă nu vor fi înaintate contestații.

„S-a reuşit, printr-un efort extraordinar din partea CNAIR, să se finalizeze raportul procedurii în ceea ce priveşte atribuirea contractului de proiectare şi execuţie pentru cei 33 de kilometri ai variantei ocolitoare Galaţi. Este un proiect mult aşteptat de gălăţeni, este un proiect parte a unui complex de investiţii pe care noi îl gândim în regiunea Dobrogea, în regiunea Dunării de Jos, în care vom conecta această regiune, pe de o parte cu coridorul IX, coridorul de transport Ploieşti – Buzău – Focşani – Bacău – Paşcani – Suceava – Siret şi, pe de altă parte, vom conecta această regiune prin VO Galaţi, drumul expres Brăila-Galaţi-podul de la Brăila, drumul expres Brăila – Tulcea, drumul expres Tulcea – Constanţa de coridorul principal pan-european, coridorul IV – Constanţa-Bucureşti-Sibiu-Nădlac”, a declarat Lucian Bode.

Articolul precedentSe reiau spectacolele în aer liber la Teatrul Gulliver
Articolul următor100% TU DECIZI! Cătălin Rădulescu, deputatul mitralieră. Medicul care nu crede în Covid