Teatrul Fani Tardini vine la început de an cu două vești, una rea și una bună. Vestea rea e că se reduce din nou la 30% capacitatea de ocupare a Sălii de Spectacole. Vestea bună e că programează spectacolul MAME și pe 8 martie

”Începând cu 1 martie, am fost nevoiți să reducem din nou la 30% capacitatea de ocupare a Sălii de Spectacole, după numai o săptămână în care am putut urca la 50%. Asta deoarece Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât ieri, 28 februarie, revenirea municipiului Galați în scenariul galben după creșterea ratei de infectare cu noul coronavirus peste pragul de 1,5 cazuri la mia de locuitori.” spun cei de la Teatrul Fani Tardini din Galați. 

Pe cale de consecință, Teatrul dramatic gălățean a limitat la 30% vânzarea de bilete pentru următoarele spectacole programate. Este vorba de:

  • LISELOTTE ÎN MAI, De Pozsgai Zolt, regia: Cătălin Vasiliu – sâmbătă, 6 martie, ora 19:00, în Sala Mare. Distribuția: MIHAELA LECCA GOREA (Liselotte), IONUȚ MOLDOVEANU (Karl, Ludwig, Henri, Roland, Nicolas, Man in Black). Durata spectacolului o oră și 30 minute. 
  • MAME, regia: Cristian Ban – duminică, 7 martie, ora 19:00. În distribuție: SVETLANA FRIPTU (Mama lui Radu), RADU HORGHIDAN (Radu), ANA MARIA CIUCANU (Mama lui Ionuț), IONUȚ MOLDOVEANU (Ionuț), ELENA ANGHEL (Mama lui Ștefan), ȘTEFAN FORIR (Ștefan), OANA MOGOȘ (Mama lui Răzvan), RĂZVAN CLOPOȚEL (Răzvan)

Totodată, fiindcă cererea de bilete este ridicată, Teatrul a programat încă o reprezentație a spectacolului MAME. Aceasta va avea loc luni, 8 martie, de la ora 19:00, la un grad de ocupare a Sălii de 30%. Biletele au fost puse în vânzare pe bilete.fanitardini.ro și la casa de bilete a Teatrului.  

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentNoi restricții pentru localitățile Tecuci și Costache Negri
Articolul următorSEMIMARATON GALAȚI 2021 finanțează idei de proiecte din Galați și Brăila