Mopedist rănit de un autoturism al cărui şofer a părăsit locul accidentului

Un mopedist a fost rănit de un autoturism al cărui şofer a părăsit locul accidentului, în cursul după-amiezii de miercuri, 13 februarie, pe raza comunei gălăţene Barcea.

Polițiștii Serviciului Rutier Galați au fost informaţi despre incident în jurul orei 17.40. În urma primelor verificări, s-a constatat că evenimentul s-a produs în timp ce un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani a efectuat manevra de mers înapoi. Maşina a acroșat cu partea din spate un moped, cu care un bărbat de 81 de ani se deplasa pe un marcaj pietonal ce traversează DN 25.

Șoferul autoturismului a coborât din maşină și a ajutat victima să se ridice, iar apoi a plecat de la locul accidentului, fără să anunțe organele de poliție. Bătrânul lovit a refuzat iniţial să meargă la un consult medical, însă ulterior a solicitat ambulanța, care l-a transportat la spital, unde a rămas internat.

Poliţiştii au constatat şi faptul că bărbatul accidentat nu poseda permis de conducere, astfel că au întocmit dosar penal atât pentru conducere fără permis, cât și pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Articolul precedentOţelul a reuşit a patra victorie la zero în cantonamentul din Spania
Articolul următorÎncă un certificat de transportator fals depistat la frontiera gălăţeană