Oţelul a reuşit a patra victorie la zero în cantonamentul din Spania

Oţelul a reuşit a patra victorie la zero în cantonamentul din Spania, fotbaliştii gălăţeni învingând cu 2-0 (0-0) echipa Universidad Católica De Murcia.

În meciul disputat joi seara, contra celui mai bine clasat adversar de până acum, elevii antrenorului Alin Pînzaru au punctat prin Antohi şi Neagu (din penalty). Echipa din Murcia evoluează în cea de-a treia ligă spaniolă, unde ocupă locul 4. Gruparea iberică este antrenată de fostul internaţional Pedro Munitis.

Oţelul a început meciul de joi cu următoarea formulă de echipă: Vlasie – Al. Vasile, Gîță, V. Moglan, Sălăgeanu – Chiriac, Bordieanu – Munteanu, Codreanu, Zaharia – Cîrjan. În partea a doua a jocului, din minutul 60, pe teren s-au aflat: Iliescu – David, V. Moglan, Ghiocel, Manău – Stoian, Cristea, Crihană, Neagu – Țicămucă, Antohi. Singurii fotbalişti nefolosiţi au fost Iorga şi R. Moglan, care au acuzat probleme medicale şi au fost menajaţi.

În celelate trei jocuri din Peninsula Iberică, Oţelul a înregistrat următoarele rezultate: 2-0 cu Huercal-Overa CF, 1-0 cu Cuevas CF şi 5-0 cu Club Olimpico de Totana.

În cantonamenul de la Palomares, gălăţenii mai au programat un singur meci de verificare. Oţelul va juca duminică, 17 februarie, cu formaţia CD Comarca del Mármol Macael. După întoarcerea din Spania, elevii lui Pînzaru vor mai disputa două jocuri amicale, cu Metalul Buzău, pe 21 februarie, şi cu Unirea Slobozia, pe 23 februarie, ambele la Galaţi.

Articolul precedentScandalul medicilor cu diplome false a ajuns şi la Galaţi
Articolul următorMopedist rănit de un autoturism al cărui şofer a părăsit locul accidentului