Teatrul Gulliver va pune în scenă spectacolul Vasilache și Mărioara, duminică, de la ora 10:30.

Spectacolul va avea loc în aer liber, în curtea interioară a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, duminică de la 10.30.

Vasilache şi Mărioara erau, odinioară, animate de trupele ce rătăceau prin ţară cu căruţa fie în timpul vacanţelor de vară, fie pe la târguri şi bâlciuri. Vasilache este un personaj savuros deoarece o face pe neştiutorul ca să prostească pe oricine, se află într-o ceartă permanentă cu nevasta, nesocoteşte orice observaţie i se face şi trezeşte simpatia tuturor prin inteligenţa şi priceperea lui. Cu toate că este un spectacol tradiţional, regizorul apelează la o tehnică de montare modernă, şi anume grafică digitală.

Vasilache și Mărioara se remarcă prin faptul că prezintă două personaje emblematice pentru teatrul de păpuși românesc și recreează o lume autentică, specifică, unde e loc doar pentru glume, momente hazlii și voie bună.    

Biletele pentru spectacolul „Vasilache și Mărioara” pot fi achiziționate online, accesând link-ul: http://bilete.teatrul-gulliver.ro/alege-spectacol sau de la sediul teatrului, înainte de începerea spectacolului. Prețul biletelor pentru spectacol este de 12 lei pentru copii și 15 lei pentru adulți.

Articolul precedentCasa Națională de Asigurări de Sănătate: valabilitatea cardurilor de sănătate „se prelungește de la 5 la 7 ani”
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 13. Nu mai faci gospodină din politician