Teatrul „Gulliver” anunță reînceperea activității cu spectacolul ”Motanul Încălțat” , care a fost reprogramat duminică, 18 octombrie, de la ora 10:30. Astfel, toți cei care au achiziționat bilete anterior le pot folosi la reprezentația din această duminică, când „Motanul Încălțat” și ale lui palpitante peripeții dezvăluie cum e posibil să îți îndeplinești visurile.

Cunoscuta poveste, în adaptarea și regia lui Daniel Stanciu, surprinde prin expresivitate și vivacitate. Montarea de la „Gulliver” demonstrează tuturor că visurile se pot împlini, chiar şi atunci când rămâi singur, doar cu un motan.

„Motanul Încălţat” este un spectacol modern, alert, plin de culoare şi ritm, adăugând, pe lângă mijloacele clasice ale animaţiei, şi tehnica proiecţiei digitale, realizată de Marin Fagu. Scenografia Ioanei Tudor completează armonios întreg ansamblul reprezentației.

Conferind esență și mesaj fiecărei întâmplări puse în scenă, spectacolul se remarcă, totodată, prin jocul artistic al actorilor: Ramona Păuc, Gina Geru, Adina Ariton, Eduard Șișu, Marian Sterian, Aurelian Iorga şi Andrei Dombrovschi.

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Teatrul „Gulliver”  reamintește tuturor celor care au achiziționat biletele anterior și nu au solicitat între timp restituirea contravalorii acestora că le pot folosi la spectacolul din data de 18 octombrie.

Totodată, conducerea Teatrului „Gulliver” anunță spectatorii că, având în vedere normele în vigoare, spectacolul se va desfășura cu o capacitate de până la maximum 30% din totalul de locuri disponibile și că au fost întreprinse toate demersurile necesare și au fost toate măsurile sanitare pentru desfășurarea în condiții de siguranță a tuturor reprezentațiilor. Mai multe detalii cu privire la acest aspect sunt disponibile aici: https://bit.ly/3ngD5Af.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentIPJ Galați – 18 octombrie marchează Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane
Articolul următorBilanț coronavirus 17 octombrie: 3.952 de noi cazuri și 63 de decese