Luând în calcul numărul mare de infectări apărut în fiecare zi, Teatrul de păpuși Gulliver nu își va relua activitatea artistică. Pentru siguranța artiștilor, a personalului administrativ, dar și a spectatorilor, s-a luat această decizie. Astfel, chiar dacă acest fapt presupune o întrerupere în activitatea planificată pentru luna iulie, Teatrul GULLIVER anunță reprogramarea spectacolelor „Ursul păcălit de vulpe”, „Capra cu trei iezi”, „Sânziana și Pepelea” în luna august, la date ce vor fi ulterior stabilite și comunicate publicului. Biletele achiziționate deja pentru spectacolele mai sus menționate rămân valabile. Există, bineînțeles, și varianta restituirii contravalorii aferente biletelor acolo unde se dorește acest lucru, printr-o solicitare transmisă în acest sens, la adresa de mail: [email protected] sau, telefonic, la 021 – 5404040.

Rămân în continuare spectacolele online, momentan preferându-se această variantă. Conținutul online al ofertei artistice a Teatrului GULLIVER, precum și toate noutățile cu privire la activitatea teatrului vor fi disponibile și actualizate pe canalele de comunicare: pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TeatrulGulliver și site-ul teatrului http://www.teatrul-gulliver.ro/

Articolul precedentNereguli și permise neconforme la punctele de trecere a frontierei de la Galați (comunicat de presă)
Articolul următorLicențiați în drept și specializați în încălcarea legii – ce au făcut doi avocați și un executor judecătoresc?