Duminică, la 10.30, un nou spectacol al Teatrului de păpuși „Gulliver” va fi pu sîn scenă.

Duminică, la ora 10.30, „Capra cu trei iezi” dezvăluie binecunoscuta poveste a lui Ion Creangă într-o nouă manieră scenică și joc actoricesc.

Această montare de la Teatrul de Păpuși „Gulliver” este o adaptare de Eugenia Dumitriu după celebra poveste omonimă, în viziunea regizorală a Mariei Mierluţ. Spectacolul îmbină jocul actorilor cu măşti supra-dimensionate și mânuirea păpuşilor ce prind viaţă prin talentul artiştilor: Elena Marin, Nicoleta Miru, Nicole Lungu, Eduard Şişu, Andrei Ciugulea, Ionuț Negrișanu şi Aurelian Iorga. Costumele gândite de scenograful Mihai Pastramagiu, inspirate din portul naţional, completează tabloul scenic cu amănunte ce conferă un plus de farmec și unicitate. Anumite personaje; Mâţa, Iepurele şi Barza sunt păpuşi cu apariţii episodice, care punctează, cu mici comentarii hazlii, jocul iezilor, caprei şi lupului. Ursul-fierar şi micul său ajutor, Ursică, dau și mai multă culoare partiturii. Toate aceste elemente transformă spectacolul într-o punere în scenă diferită, proaspătă și încântătoare a binecunoscutei povești „Capra cu trei iezi”

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentației. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Toate detaliile privitoare la activitatea și programul artistic al teatrului „Gulliver” sunt disponibile pe: www.teatrul-gulliver.ro, precum și pe pagina de Facebook: @TeatrulGulliver.

Articolul precedentCel puțin 78 de oameni au murit și peste 4.000 au fost răniți, după exploziile devastatoare din Beirut
Articolul următorRețea de hoți destructurată! Jefuiau cu fețele acoperite și dispăreau în două minute