Baschetbaliștii de la CSM Galați, calificare în turul secund al Cupei

Baschetbaliștii de la CSM Galați au obținut calificarea în turul secund al Cupei României, după încă o victorie categorică în fața grupării CSM Sighet.

Echipa de la Dunăre a controlat autoritar și cel de-al doilea joc de la Sighetu Marmaţiei şi s-a impus cu scorul de 100-60 (26-17, 24-11, 32-13, 18-19). Cel mai bun marcator al partidei de miercuri seara a fost muntenegreanul Milos Krivokapici, autor a 22 de puncte. Celelalte puncte ale gălăţenilor au fost reuşite de: Martin 16, Bogdanovici 15, Negoiţescu 14, Grecu 12, Corpodean 11, Vlad 7 și Giangu 3.

În meciul tur, disputat luni, tot în Maramureş, gălăţenii au câștigat cu scorul de 94-50. În urma acestei duble victorii, CSM Galaţi s-a calificat în turul al doilea al Cupei României. În această fază a competiţiei, vor intra în joc şi echipele clasate pe locurile 5-8 în Liga Naţională: BCMU Argeș Pitești, SCM Timișoara, Steaua şi Dinamo.

Gălăţenii vor debuta vineri, 11 octombrie, şi în campionat, tot la Sighetu Marmaţiei, într-o a treia dispută cu CSM-ul local în această săptămână. CSM Galaţi evoluează, în acest sezon, în Grupa B a Ligii Naționale, alături de echipele din Sighet, Focşani, Miercurea Ciuc, Voluntari, Constanţa, Tg. Mureş şi Mediaş.

 

Articolul precedentUn Dorel vietnamez a intrat cu excavatorul în magistrala de gaz
Articolul următorContrabandist de motorină şi ţigări, descoperit la Galaţi