Echipa gălăţeană de baschet masculin a început sezonul cu victorie

Echipa gălăţeană de baschet masculin a început sezonul 2019-2020 cu o victorie, câştigând clar manşa tur din prima fază a „Cupei României”.

Jucând împotriva formaţiei maramureşene CSM Sighet, CSM Galați s-a impus cu scorul de 94-50 (29-16, 26-9, 22-13, 17-12). Cei mai buni marcatori ai meciului de luni seara au fost Mihailo Bogdanovici – 22 de puncte, Isaiah Maurice Martin – 20 de puncte şi Vlad Negoițescu – 19 puncte. Pentru gruparea antrenată de Eugen Ilie au mai punctat: Milos Krivokapici – 11, George Vlad – 11, Vlad Corpodean – 9 și Andrei Giangu – 2.

Trebuie remarcat debutul muntenegreanului Milos Krivokapici, care a încheiat jocul cu 11 puncte, 11 pase decisive și 10 recuperări. În vârstă de 23 de ani, noul coordonator de joc al echipei gălăţene s-a aflat la prima sa partidă în baschetul românesc.

Manşa retur din „Cupa României” se va disputa miercuri, 9 octombrie, de la ora 18.00, tot la Sighetu Marmației. În plus, vineri, 11 octombrie, cele două formaţii se vor întâlni din nou, pe acelaşi teren, în prima etapă din Grupa B a Ligii Naționale. În campionat, gălăţenii vor mai avea ca adversare echipele: CSM 2007 Focşani, CSM Miercurea Ciuc, CSO Voluntari, Athletic Constanţa, CSM Tg. Mureş şi CSM Mediaş.

Articolul precedentAutomatele de bilete, vandalizate înainte de a fi puse în funcţiune
Articolul următorTrei persoane rănite, după ciocnirea dintre un camion şi o autoutilitară