Contrabandist de motorină şi ţigări, descoperit la Galaţi

Un contrabandist de motorină şi ţigări a fost descoperit la Galaţi de poliţiştii de frontieră, în urma unei percheziţii imobiliare.

Despre bărbatul respectiv, în vârstă de 52 de ani, existau date că desfăşoară activităţi cu produse accizabile provenite din contrabandă. În urma informaţiilor deţinute, poliţiştii de frontieră au efectuat o acţiune de prindere în flagrant. Astfel, miercuri, 9 octombrie, în jurul orei 9.30, angajaţii Biroului Prevenirea și Combaterea Migrației Ilegale și Infracționalității Transfrontaliere au desfășurat o percheziţie la domiciliul bărbatului, din municipiul Galaţi.

În urma percheziţiei, s-au descoperit aproximativ 200 de litri de motorină și 1.580 de ţigarete de diferite mărci, fără timbru (79 de pachete). Motorina, în valoare de 1.140 de lei, și ţigaretele, în valoare de 1.422 de lei, au fost reţinute în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la finalizarea acestora urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun. La acţiunea desfăşurată în baza autorizației emise de Judecătoria Galați au participat şi lucrători din cadrul Direcției Regionale Vamale Galați.

Articolul precedentBaschetbaliștii de la CSM Galați, calificare în turul secund al Cupei
Articolul următorHocheiştii gălăţeni au preluat conducerea Ligii Naţionale