Moldovean prins la frontieră cu un Mercedes radiat din Belgia

Un cetăţean moldovean a fost prins de poliţiştii de frontieră la volanul unui autoturism Mercedes ML 250, radiat din circulaţie de autorităţile belgiene.

Bărbatul, în vârstă de 24 de ani, s-a prezentat luni, 14 octombrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, pentru a intra în România. Moldoveanul se afla la volanul unei maşini Mercedes, înmatriculate în Belgia.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, poliţiştii au efectuat verificări suplimentare. În urma acestora s-a constatat că autoturismul a fost radiat din circulaţie de autorităţile din Belgia pe 16 septembrie 2019. În acelaşi timp, numerele de înmatriculare aplicate pe Mercedes sunt atribuite unui autoturism BMW X5, înmatriculat tot în Belgia, în aceeaşi zi.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare. La finalizarea anchetei vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Articolul precedentSalon de inventică la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi
Articolul următorO ancoră a fost amplasată la intrarea în municipiul Galați