Echipele gălăţene din Liga a III-a de fotbal s-au înscris în campionat

Echipele gălăţene din Liga a III-a de fotbal s-au înscris în campionat, reuşind să finalizeze toate demersurile pentru participarea în stagiunea viitoare. Începând cu acest sezon, cluburile din Liga a III-a au obligația să depună o garanție financiară în valoare de 20.000 de lei, sumă importantă pentru multe grupări.

SC Oțelul Galați a anunţat că a îndeplinit toate cerințele pentru înscriere și a transmis documentele solicitate de Departamentul Competiții din cadrul FRF. Obligațiile financiare au fost îndeplinite cu sprijinul partenerilor și al suporterilor cotizanți.

Promovată în Liga a III-a la finalul sezonului trecut, formația Universitatea „Dunărea de Jos” a depus şi ea documentele aferente înscrierii în campionat. „Documentele necesare au fost trimise Federației Române de Fotbal”, a anunţat Cătălin Savu, antrenorul formației studențești.

Şi cea de-a treia echipă gălăţeană din eşalonul al treilea, Sporting Lieşti, a depus documentele necesare încsrierii. De altfel, lieştenii au început în cursul acestei săptămâni şi pregătirile pentru sezonul viitor.

Articolul precedentPatrica Țig s-a calificat în finala turneului de tenis de la Bucureşti
Articolul următorPeste 400 de bilete de tratament balnear, în stațiuni din toată țara