Peste 400 de bilete de tratament balnear, în stațiuni din toată țara

Peste 400 de bilete de tratament balnear, în stațiuni din toată țara, au fost repartizate pensionarilor gălăţeni în cea de-a doua parte a lunii iulie.

Conform Casei Judeţene de Pensii Galaţi, instituţia a primit 412 bilete de tratament balnear. Cele mai multe sunt pentru afecţiuni reumatismale – 275 de bilete, dintre care 141 în staţiunea Lacu Sărat. Alte staţiuni unde se poate trata reumatismul sunt: Saturn (23 de bilete), Amara (19), Herculane (18), Felix (14), Eforie Nord (13), Sărata Monteoru (12), Neptun (9), Mangalia (8), Geoagiu Băi (4). Câte două bilete au fost disponibile în staţiunile: Nicolina, Pucioasa, Bălţăteşti, Costineşti, Ocna Şugatag şi Techirghiol.

Pentru afecţiuni cardio-vasculare, gălăţenii au avut de ales bilete în staţiunile: Covasna (35 de bilete), Vatra Dornei (20) şi Tuşnad (8). Bolile digestive au avut repartizate locuri la Căciulata (21) şi Olăneşti (17). Afecţiunile digestiv-respiratorii au avut bilete la Slănic Moldova (12 bilete), cele ginecologice la Sovata (4 bilete), bolile respiratorii la Slănic Prahova (12 bilete) şi Târgu Ocna (6 bilete), iar nevrozele la Sinaia (2 bilete).

Pentru a intra în posesia biletelor disponibile, cei interesaţi trebuie să se prezinte la Casa Judeţeană de Pensii Galaţi, cu talonul de pensie, actul de identitate şi o trimitere de la medicul de familie.

Articolul precedentEchipele gălăţene din Liga a III-a de fotbal s-au înscris în campionat
Articolul următorDescoperiri arheologice importante la Tirighina-Barboşi