Oțelul, înfrântă clar de SCM Gloria Buzău, pierde șansa la promovare. Echipa din Buzău are avans de opt puncte în clasament. 

Echipa de fotbal SC Oțelul a pierdut categoric partida din deplasare cu prima clasată, SCM Gloria Buzău, scor 5-0, în etapa a patra din returul Ligii 3.

Gloria Buzău a deschis scorul repede, în minutul 3: la o centrare din flancul drept Chipirliu a înscris cu capul, fără marcaj, profitând de gafa fundaşului Alexandru Vasile. Apoi Oțelul a  irosit patru mari ocazii de egalare. Pe contraatac, gazdele au făcut 2-0 în minutul 36, tot prin Chipirliu.  Până la pauză s-a ajuns la 3-0 (marcator R. Mihalache, min. 38), iar din minutul 49 Oțelul a rămas în 10 oameni, Zaharia fiind eliminat.
Spre final, Oțelul a ratat și un penalti – Cârjan a trimis peste poarta – înainte de golul de 5-0.

Au jucat: Iliescu – Vasile, Gîță, Ghiocel, Manău – R. Moglan – Iorga, Zaharia, Cristea, Sălăgeanu – Antohi. Au mai evoluat: Cîrjan, Crihană, Stoian, Țicămucă. Antrenor, Alin Pînzaru.
În clasament, SCM Gloria Buzău are opt puncte avans, astfel că deja este promovată în eşalonul secund din Seria 1.

Cealaltă echipă gălăţeană din Seria 1 a Ligii 3, Sporting Lieşti, a pierdut, scor 2-1, partida din deplasare cu Bucovina Rădăuţi, de pe locul 4. Lieştenii au pierdut dureros, golul înfrângerii fiind înscris în ultimul minut. Pentru Sporting a marcat Bogdan Dumitru.
În etapa următoare, pe 30 martie, ambele echipe gălăţene vor juca acasă: Oţelul cu Bucovina Rădăuţi, iar Sporting Lieşti cu FC Botoşani II.
Foto ascotelul.ro

Articolul precedentGalațiul, la numai două puncte de lider în Liga Națională de hochei
Articolul următorDoar amendă penală pentru gălățeanul care a omorât cățelul unei vecine