Galațiul, la numai două puncte de lider în Liga Națională de hochei. Reușita vine după victoria în ultimul meci din seria de trei cu ACSH Gheorgheni.

Doar două puncte o mai despart pe CSM Galați de primul loc al clasamentul Ligii Naționale de hochei (LN), ocupat de Corona Brașov. Echipa gălățeană a câștigat, cu 5-4 (2-0, 0-3, 3-1), cel de-al treilea meci al seriei de la Gheorgheni, cu formația ACSH din localitate.

Scorul a fost deschis de gălățeni, în minutul 7, de către Baskov. În minutul 16,  Zabludovsky a marcat și el. Repriza secundă a fost dominată de gazde, care au reușit trei goluri la rând. În debutul ultimei reprize, gălățenii au egalat prin Neznamov. Harghitenii au mai preluat o dată conducerea, iar Zabludovsky a marcat pentru 4-4. Butuchnov a dus scorul la 5-4, când mai erau 6 minute de joc.

Câștigând șase puncte din cele nouă puse în joc în ”tripla” cu Gheorgheni (victorie cu 6-3 în primul meci și înfrângere cu 4-5 în cel de-al doilea), gălățenii se mențin pe locul al doilea, cu 85 de puncte.

Ei au două meciuri mai puțin disputate, cele cu SC M. Ciuc, încă neprogramate de Federația Română de hochei. Jucătorii din Ciuc evoluează și în Liga Erste, unde sunt finaliști, adversari fiindu-le cei de la Ferencvaros Budapesta. Primele două partide ale finalei ( se joacă pe sistemul ”patru din șapte meciuri”) le vor disputa, în deplasare, pe 26 și 27 martie.

Liderul Ligii Naționale de hochei, Corona Brașov, cu 87 de puncte, va juca ultimul meci din sezonul regulat, astăzi, împotriva celor de la Gheorgheni (locul 4).

Articolul precedentBursa generală a locurilor de muncă, pe 12 aprilie la Galați și Tecuci
Articolul următorOțelul, înfrântă clar de SCM Gloria Buzău, pierde șansa la promovare