Oțelul a învins satelitul echipei FC Botoșani și continuă să rămână fără gol primit

Două dintre cele trei goluri ale gălăţenilor au fost marcate de nigerianul Konyeha Godwin Onyeka, aflat la debut în tricoul roş-alb-albastru

Oțelul a învins satelitul echipei FC Botoșani și continuă să rămână singura echipă din Liga a III-a fără gol primit, după primele şase etape ale campionatului.

În meciul disputat, sâmbătă seara, pe stadionul „Oţelul”, formaţia gălăţeană a obţinut o victorie clară, deşi cele două echipe au fost la egalitate mai bine de două treimi din meci. După o primă repriză încheiată cu scorul de 0-0, noul antrenor al Oţelului, Alin Pânzaru, aflat la primul meci pe banca gălăţenilor, a făcut o schimbare care s-a dovedit decisivă.

Tehnicianul l-a trimis în teren nigerianul Konyeha Godwin Onyeka, care a debutat astfel în tricoul roş-alb-albastru. Mijlocașul nigerian a deschis scorul în minutul 65, după o pasă primită de la Iorga, iar în minutul 74 a punctat pentru 2-0, finalizând o minge transmisă de Antohi. După cele două goluri ale mijlocașului ofensiv de 26 de ani, oaspeţii au cedat definitiv şi, în minutul 86, au înscris în propria poartă, prin Corban, pentru scorul final de 3-0.

Oţelul a început meciul în formula: Iliescu – David, Ghiocel, Puțanu, Sălăgeanu – Stoian, Zaharia, Antohi, Crihană, Iorga – Matei. Au mai jucat: Konyeha, Cîrjan, Vasile şi Moglan.

După șase etape, SC Oțelul conduce în clasamentul Seriei I, cu 16 puncte, din cinci victorii şi o remiză, golaveraj 13-0, fiind singura echipă din toate cele cinci serii ale Ligii a III-a fără gol primit.

În etapa a VII-a, Oțelul va juca pe terenul nou-promovatei Șomuz Fălticeni, pe 6 octombrie, de la ora 15.00. Următorul meci al gălăţenilor pe teren propriu va fi împotriva CSM Focșani, pe teren propriu, pe 13 octombrie.

Articolul precedentBoxerii români au obţinut trei titluri la „Centura de Aur” de la Galaţi
Articolul următorEchipa de baschet masculin CSM Phoenix CSU Galați a fost eliminată din Cupa României