Echipa de baschet masculin CSM Phoenix CSU Galați a fost eliminată din Cupa României

Baschetbaliştii de la Phoenix au pierdut clar disputa de la Târgu Mureș: 57-94 (12-27, 15-21, 18-28, 12-18)

Echipa de baschet masculin CSM Phoenix CSU Galați a fost eliminată din Cupa României, după ce a pierdut şi meciul retur cu CSM Târgu Mureș, din turul inaugural al competiţiei.

Învinşi cu 76-61 în meciul disputat la Galaţi, cu trei zile în urmă, baschetbaliştii de la Phoenix au pierdut şi mai clar disputa din deplasare: 57-94 (12-27, 15-21, 18-28, 12-18). Dacă în tur au câştigat două reprize, gălăţenii nu au mai făcut faţă, de data aceasta, experimentatei echipe mureşene şi au fost depăşiţi în toate cele patru sferturi.

Cel mai bun marcator al gălățenilor în jocul de la Târgu Mureș a fost, ca şi în tur, muntenegreanul Marko Perovici, autor a 18 puncte. Pentru CSM Phoenix CSU au mai înscris: Phillip Miller 12, David Stan 9, George Alexandru Vlad 8, Vlad Corpodean 7, Mihai Grecu 3. Au mai jucat: Radu Voinescu, Andrei Giangu şi Alexandru Patko.

Conducerea tehnică a gălăţenilor a folosit aceste două meciuri ca jocuri de antrenament pentru noua ediţie de campionat, în care CSM Phoenix CSU va debuta tot pe terenul celor de la CSM Târgu Mureș, sâmbătă, 6 octombrie.

În ciuda înfrângerilor drastice în faţa unei colege de eşalon şi a eliminării din Cupa României, tehnicianul muntenegrean al Galaţiului, Dragan Radovici, consideră că poate să formeze o echipă puternică la CSM Phoenix CSU, care să lupte pentru câştigarea Grupei valorice C.

Articolul precedentOțelul a învins satelitul echipei FC Botoșani și continuă să rămână fără gol primit
Articolul următorIncendiu masiv de vegetație în comuna Piscu