Fotbaliştii de la SC Oţelul Galaţi au câştigat cu 5-0 meciul amical pe care l-au disputat, sâmbătă, la Rm. Sărat, împotriva formaţiei locale de Liga a III-a CSM. Golurile gălăţenilor au fost marcate de Matei, Antohi, Stan, Munteanu și Cîrjan.

În cel de-al patrulea joc de pregătire pentru noul sezon competițional, Suporter Club Oţelul Galaţi a făcut spectacol la Rm. Sărat. Gălăţenii au condus la pauză cu scorul de 4-0, prin punctele reuşite de Marius Matei, Andrei Antohi, Alexandru Stan şi Andrei Munteanu. În partea a doua a jocului, când în ambele echipe au survenit mai multe modificări, s-a înscris o singură dată. George Cîrjan a reuşit să transforme un penalty şi a stabilit scorul final: 5-0.

Antrenorul gălăţenilor, Stelian Bordieanu, a început partida în următoarea formulă de echipă: Udeanu – Al. Vasile, Gîță, Ghiocel, Manău – A. Munteanu, R. Moglan, I. Codreanu, Al. Stan – Antohi, M. Matei. În repriza secundă au mai intrat în joc: Iliescu, Balint, R. Dumitru, Crihană, A. Bordieanu, Stoian, Petică, Iancu şi Cîrjan.

Miercuri, 15 august, cu începere de la ora 17.30, SC Oţelul va disputa prima partidă oficială a noului sezon, în faza a II-a naţională a „Cupei României”, pe terenul formației tulcene de Liga a III-a Pescărușul Sarichioi.

Articolul precedentUn bărbat din Galați a fost grav rănit, în urma unei explozii la fabrica de ulei
Articolul următorGălăţenii au ieşit în stradă, pentru a doua zi consecutiv