La data de 28 septembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Galați, au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 55 ani din satul Odaia Manolache, comuna Vânători, județul Galați, cu privire la faptul că nepoata sa, pe nume PASAT FLORENTINA NICOLETA, de 15 ani si 10 luni, în cursul acestei zile, în jurul orei 07:00, a plecat în mod voluntar de la domiciliu din satul Odaia Manolache către unitatea de învățământ la care este elevă, respectiv Colegiul de Industrie Alimentara „Elena Doamna” din municipiul Galați, fără a mai reveni până în prezent. 

Semnalmentele minorei dispărute: greutate aproximativ 54 de kg, înălțime 1,60 metri, constituție atletică, ten deschis, păr castaniu-roșcat tuns până la umeri, ochi verzi.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu o vestă tip camuflaj de culoare verde cu maroniu, o bluză cu mânecă lungă de culoare mov fără înscrisuri, pantalon tip blug de culoare verde cu tăieturi în zona genunchilor, încălțăminte sport, adidași de culoare neagră, având în zona șireturilor o inimioară cu mai multe pietricele de culoare alb.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că minora nu a participat la cursuri în data de 28.09.2022 și ar fi fost văzută în cursul dimineții în gara Galați.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Imagine

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCampanie europeană în scopul prinderii persoanelor urmărite pentru infracțiuni grave
Articolul următorDinamo București a învins cu 3-2 pe CSM Arcada Galați și a câștigat Supercupa României la volei masculin