La Galaţi se anunţă un weekend cu oferte diverse de divertisment, dintre care am remarcat un „tablou” de un kilometru, un concert de muzică uşoară şi un festival de fanfare.

Sâmbătă, 4 august, în intervalul orar 7,00 – 23,00, pe Faleza Inferioară a Dunării, va fi prezentat un tablou tematic, în cadrul unui proiect expoziţional organizat de Asociaţia Culturală „Art of Danube” – Germania. Tabloul este realizat de pictoriţa sârbă Ana Tudor pe o pânză cu lungimea de un kilometru şi surprinde peisajele unice ale Dunării. Tabloul va fi expus, în această vară, în 13 oraşe din diferite ţări, de la izvoare până la vărsarea Dunării în Marea Neagră.

Sâmbătă seara, între orele 19,30 şi 21,00, gălăţenii sunt aşteptaţi la Foişorul de pe Faleză, unde îndrăgita artistă Maria Crăciun va susţine un recital cu vocea sa inconfundabilă.

Tot în cursul serii de sâmbătă, pe Faleza Dunării, între orele 18,30 – 19,30, va cânta Orchestra „Model” a Departamentului Trupelor de Carabinieri din Republica Moldova, partiicpantă la Festivalul de Fanfare „Iosif Ivanovici”, ediţia a XIV-a, care se desfăşoară la Galaţi în perioada 3-5 august.

Pe scena de Păpădie, de la ora 19,00, tot în cadrul festivalului de fanfare, vor evolua: Muzica Militară a Forțelor Navale din Constanța, Fanfara de copii și tineret din Târgu Secuiesc, trupa de  majorete din Câmpia Turzii, Orchestra „Valahia” din Giurgiu şi Fanfara de copii şi tineret „Promenada” din Câmpia Turzii.

Articolul precedentAccident cu doi morți şi şase răniţi, provocat de un cetăţean austriac
Articolul următorO singură victorie pentru handbalistele din Galaţi, în primul turneu amical