O singură victorie au obţinut handbalistele din Galaţi, în primul turneu amical la care au participat în această perioadă de pregătire, Cupa „SCM Râmicu Vâlcea”.

Întrecerea s-a desfăşurat, vineri şi sâmbătă, la Rm. Vâlcea, cu participarea echipelor Corona Braşov, SCM Râmnicu Vâlcea, CSM Slatina şi CSU Danubius Galaţi, toate din Liga Naţională.

Formaţia gălăţeană a început turneul, vineri dimineaţă, cu o înfrângere la scor, 10-28, în faţa gazdelor. A urmat, după-amiază, un nou insucces, după un joc ceva mai echilibrat, 24-29 cu Corona Brașov. Sâmbătă dimineaţa, fetele antrenate de Vali Costea au reuşit prima şi singura victorie din cadrul turneului, 23-19 cu CSM Slatina.

În urma acestor rezultate, echipa gălăţeană a încheiat turneul pe locul 3. Victoria finală le-a revenit gazdelor, care au învins Slatina cu 26-14 şi Brașovul cu 29-27.

La finele săptămânii viitoare, pe 11 şi 12 august, CSU Danubius va fi gazda unui turneu asemănător de pregătire, în Sala Sporturilor „Dunărea”, la care vor lua parte HC Dunărea Brăila, SCM Gloria Buzău şi HCM Slobozia.

Articolul precedentWeekend cu oferte diverse de divertisment, pe faleza din Galaţi
Articolul următorToţi porcii din comuna gălăţeană Suceveni au fost ucişi, din cauza pestei porcine africane