Voleibaliştii de la CSM Arcada Galaţi au învins Steaua, la Bucureşti, cu 3-1

Voleibaliştii de la CSM Arcada Galaţi au învins Steaua, la Bucureşti, cu scorul de 3-1, şi au urcat pe prima poziţie a clasamentului Diviziei A1 de volei masculin.

În etapa a doua a campionatului, echipa gălăţeană s-a deplasat în Capitală, pentru întâlnirea cu Steaua. După un prim set echilbrat, care le-a revenit gazdelor, cu 25-23, Arcada a evoluat din ce în ce mai bine şi s-a impus cu scorul de 3-1. Rezultatele seturilor 2-4 demonstrează superioritatea gălăţenilor: 19-25, 18-25, 13-25. Disputa a durat în total 96 de minute.

Pentru echipa pregătită de Nicu Harabagiu au punctat în acest joc: Sanderdson 24, Cubrilio 14, Ivan Raici 11, Bissette 9, Terzici 7, Perez 2, Kullo 1. Au mai jucat: Carrasco şi Lefterache.

În urma acestui rezultat, CSM Arcada este singura echipă din campionat care a obţinut maximum de puncte – 6, după două etape. Pe locurile următoare ale ierarhiei naţionale se află: SCM „U” Craiova – 5 puncte, Dinamo, CSM Bucureşti şi VM Zalău – 4 puncte.

În runda următoare, Arcada va avea etapă liberă, echipa cu care trebuia să joace, campioana naţională Tricolorul Ploiești, retrăgându-se din campionat, din motive financiare.

Articolul precedentOțelul rămâne în fruntea seriei, la golaveraj, după 0-0 la Suceava
Articolul următorO casă din cartierul Ţiglina I, locuită de oameni ai străzii, a fost incendiată