Oțelul rămâne în fruntea seriei, la golaveraj, după 0-0 la Suceava

Echipa gălăţeană se menţine pe primul loc, cu 23 de puncte, ca şi Gloria Buzău, dar cu golaveraj superior, 20-2 faţă de 21-7.

Oțelul rămâne în fruntea seriei, la golaveraj, după ce a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida disputată, sâmbătă, în deplasare, cu Foresta Suceava, din etapa a IX-a.

SC Oţelul a avut în faţa un adversar cu o organizare bună, astfel că n-a reușit, ca de obicei, să-şi facă jocul de posesie. Mai mult, gazdele au dominat uşor în prima repriză, dar apărarea exactă a gălăţenilor le-a împiedicat să-şi creeze mai ocazii de gol. În prima parte a reprizei secunde, Oţelul a jucat ceva mai avansat, însă n-a reuşit să se apropie periculos de poarta sucevenilor. Pe final, disputa s-a echilibrat, în condiţiile în care fundaşul Puţanu s-a accidentat şi gălăţenii efectuaseră toate schimbările.

Antrenorul Oţelului, Alin Pânzaru, a început meciul cu următoarea formulă de echipă: Iliescu – Al. Vasile, Gîţă, Puţanu, Sălăgeanu – Stoian, Crihană, Moglan, Al. Stan – Cârjan, Matei. Au mai jucat: Antohi, Chiriac, Codreanu şi A. Munteanu.

În urma acestui rezultat, Oţelul a pierdut avansul de două puncte pe care îl avea faţă de Gloria Buzău, care a câştigat pe teren propriu, scor 4-2, cu CSM Rm. Sărat. Echipa gălăţeană rămâne însă pe primul loc, cu 23 de puncte, ca şi Gloria, dar cu golaveraj superior, 20-2 faţă de 21-7.

În etapa a X-a a Seriei I a Ligii a III-a de fotbal, Oțelul va juca, pe teren propriu, cu CSM Roman – ultima clasată, sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 17.00.

Articolul precedentAcţiuni preventive împotriva traficului de persoane în judeţul Galaţi
Articolul următorVoleibaliştii de la CSM Arcada Galaţi au învins Steaua, la Bucureşti, cu 3-1