Zaharia Angela are 42 de ani, din Galați, mama unui băiat de 19 ani, și acum este în tratament cu chimioterapie pentru cancerul de sân pe care l-a descoperit cu câteva luni în urmă. După terminarea ședințelor de chimioterapie va fi operată. Acum ea este acasă și speră că se vor găsi oameni cu suflet, să doneze și pentru salvarea ei. Are nevoie urgentă de investigații gen PET CT și altele, pe care nu le poate aștepta până când va fi programată prin Casa de Asigurări de Sănătate. Boala nu așteapta, ea avansează.

Donațiile pot fi făcute în contul: RO11RNCB0049158779420001BCR Braila, Asociatia Magia Binelui.

Respectând regulile de distanțare socială, conform H.G. nr. 476/2020, Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu vă așteaptă duminică, 21 martie 2021, în Parcul Monument (aleea principală), între orele 13:00 – 16:00 să fiți alături de Angela.

Împreună vom alerga, fiecare în ritmul lui, nu este o competiție sportivă. Sportul este o activitate care poate influența stilul de viată, sănătatea sau personalitatea unui om. Iar la sfârșit puteți dona în urna special amenajată la fața locului și veți fi răsplătiți cu o diplomă de participare și o medalie pentru cei mici. Puțin câte puțin se face mult și orice ajutor financiar contează. Oferă o șansă la o viață sănătoasă! De la mic la mare, dragi prieteni, alergători de performanță, amatori, iubitoare mămici, iubitori tătici, scumpi bunici, voi puternici elevi și studenți, stimate doamne, domnișoare și stimați domni, sunteți așteptați în Parcul Monument, să fiți alături de Angela!

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentBilanț coronavirus 17 martie: 6.186 de cazuri noi și 89 de decese
Articolul următorCSM Galați a învins cu emoții pe CSM Tg. Jiu