Urmărit condamnat pentru înşelăciuni prin metoda „Accidentul”, prins la Galaţi

Urmărit condamnat pentru înşelăciuni prin metoda „Accidentul”, prins la Galaţi. Un bărbat din Galați care se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoare a fost depistat de către jandarmi pe o stradă din municipiul Galați.

Ieri, 8 februarie, în jurul orei 17,25, un echipaj de jandarmerie sprijinit de către polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Galați au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 29 ani, din Galați cu antecedente penale. Pe numele acestuia era emis din 2018, de către Curtea de Apel Bacău, un mandat de arestare.

Bărbatul are de executat o pedeapsă privativă de libertate, de 9 ani și 7 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, având ca mod de operare metoda „accidentul”. Totodată, potrivit jandarmilor gălăţeni, bărbatul în cauză nu este la prima faptă, acesta fiind arestat în anul 2009 pentru tentativă de omor.

După efectuarea actelor procedurale, jandarmii gălățeni împreună cu polițiști din cadrul Biroului Urmăriți l-au condus la Penitenciarul Galați, în vederea executării pedepsei.     

Articolul precedentOţelul a câştigat şi al doilea meci amical disputat în Spania
Articolul următorAntrenament de o oră cu voleibalistele din Galaţi, la Bacău