Antrenamentul săptămânal de o oră cu voleibalistele din Galaţi s-a desfăşurat în această rundă la Bacău, unde echipa locală Ştiinţa s-a impus fără probleme.

Deja nu mai există dubii, formaţia CSU Belor Galaţi nu poate face faţă nivelului Diviziei A1 de volei feminin. Cu un singur set câştigat în 11 meciuri este mai mult decât clar că elevele Ilenei Berdilă vor juca şi la anul în prima ligă doar pentru că în acest sezon nu va retrograda nimeni.

La Bacău, gazdele au câştigat cu 3-0 (25-13, 25-17, 25-18), după o oră şi şapte minute de joc. Meciul a contat pentru etapa a 13-a, cu menţiunea că a fost de fapt cel de-al 11-lea al gălăţencelor, datorită numărului impar de echipe.

Punctele gălăţencelor în partida de sâmbătă au fost realizate de: Edina Selimovici 9, Anamaria Berdilă 6, Aria Andrievskaia 5, Ramona Postea 3, Elizaveta Suslova 3, Elitsa Barakova 3, Sidney Wilson Page 2 şi Adriana Dudnic 2.

În clasament, CSU Belor se află pe locul 9, cu zero puncte, setaveraj 1:33. Locul 8 este ocupat de Agroland Timişoara, cu 10 puncte, echipă care s-a retras din competiţie în pauza de iarnă şi pe care gălăţencele este puţin probabil să o poată întrece!

În etapa a 14-a, sâmbătă, 16 februarie, CSU Belor va întâlni, pe teren propriu, echipa CSM Lugoj, grupare aflată pe locul 7 în clasament.

Articolul precedentUrmărit condamnat pentru înşelăciuni prin metoda „Accidentul”, prins la Galaţi
Articolul următorGălăţenii – victorie de trei puncte, fără emoţii, cu Baia Mare