Oţelul a câştigat şi al doilea meci amical disputat în Spania

Oţelul a câştigat şi al doilea meci amical disputat în Spania, depăşind, vineri seară, echipa Cuevas CF, care evoluează într-una din ligile regionale din Andaluzia.

Formaţia gălăţeană de Liga a III-a s-a impus la limită, cu scorul de 1-0 (1-0), prin golul înscris de Andrei Antohi, în minutul 35. Faza golului a fost creată de o recuperare a nou-venitului Cosmin Neagu în terenul advers, urmată de o pătrundere pe stânga și o pasă în fața porții, de unde Antohi a îndeplinit o simplă formalitate.

În prima parte a jocului, antrenorul Alin Pînzaru a aliniat următoarea echipă: Iliescu (Vlasie, min. 30) – Vasile, R. Moglan, Ghiocel, Manău – Cristea, Chiriac – Munteanu, Țicămucă, Neagu – Antohi. În repriza secundă, Oțelul a evoluat în formula: Vlasie (Ursu, min. 60) – David, Gîță, V. Moglan, Sălăgeanu – Bordieanu, Codreanu, Crihană – Stoian, Cîrjan, Zaharia.

În primul joc de pregătire disputat în cantonamentul din Spania, Oţelul a învins, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Huercal-Overa CF. Următorul meci al gălăţenilor este programat marți, 12 februarie, în compania echipei Lorca Deportiva CF.

Articolul precedentCum să furi ţigări de aproape un milion de lei din sediul Poliţiei
Articolul următorUrmărit condamnat pentru înşelăciuni prin metoda „Accidentul”, prins la Galaţi