Oţelul a câştigat şi al doilea meci amical disputat în Spania

Oţelul a câştigat şi al doilea meci amical disputat în Spania, depăşind, vineri seară, echipa Cuevas CF, care evoluează într-una din ligile regionale din Andaluzia.

Formaţia gălăţeană de Liga a III-a s-a impus la limită, cu scorul de 1-0 (1-0), prin golul înscris de Andrei Antohi, în minutul 35. Faza golului a fost creată de o recuperare a nou-venitului Cosmin Neagu în terenul advers, urmată de o pătrundere pe stânga și o pasă în fața porții, de unde Antohi a îndeplinit o simplă formalitate.

În prima parte a jocului, antrenorul Alin Pînzaru a aliniat următoarea echipă: Iliescu (Vlasie, min. 30) – Vasile, R. Moglan, Ghiocel, Manău – Cristea, Chiriac – Munteanu, Țicămucă, Neagu – Antohi. În repriza secundă, Oțelul a evoluat în formula: Vlasie (Ursu, min. 60) – David, Gîță, V. Moglan, Sălăgeanu – Bordieanu, Codreanu, Crihană – Stoian, Cîrjan, Zaharia.

În primul joc de pregătire disputat în cantonamentul din Spania, Oţelul a învins, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Huercal-Overa CF. Următorul meci al gălăţenilor este programat marți, 12 februarie, în compania echipei Lorca Deportiva CF.