United Galaţi a pierdut a treia finală la rând în Liga I de futsal

Formaţia United Galaţi a pierdut a treia finală la rând în Liga I de futsal, după ce a fost învinsă de echipa Imperial Wet Miercurea Ciuc.

Partida disputată marţi în Sala Sporturilor „Dunărea” reprezenta pentru gălăţeni şansa de a duce finala de anul acesta în prelungiri. Conduşi cu 2-1 la general, cei de la United au pierdut însă meciul al patrulea, după executarea loviturilor de departajare. În primele trei jocuri, ciucanii au câştigat, pe teren propriu, cu 7-6 (după loviturile de departajare) şi 3-2, iar United a învins, luni, la Galaţi, cu 5-3.

Marţi seară, oaspeţii au deschis scorul în minutul 11, prin Rakici, dar Laşcu a egalat imediat, reuşind să transforme o lovitură liberă de la 20 de metri. Acelaşi Laşcu a înscris cu o jumătate de minut înainte de pauză şi United a intrat la cabine în avantaj. Harghitenii au egalat în minutul 37, tot prin Rakici, dintr-o lovitură de la 10 metri, dictată pentru acumularea a şase faulturi în tabăra gălăţeană.

Au urmat cele două reprize de prelungiri, unde niciuna dintre echipe nu a reuşit să marcheze. La loviturile de departajare, oaspeţii au înscris de două ori, în timp ce gălăţenii au ratat. Astfel, Imperial Wet s-a impus cu 4-2 (1-2, 2-2, 2-2) şi a câştigat titlul naţional cu scorul general de 3-1.

Pentru gălăţeni a fost a treia finală naţională pierdută la rând, după cele în care au fost învinşi de Autobergamo Deva şi Informatica Timişoara. În plus, United a mai pierdut o finală a Ligii I, în 2011, în faţa celor de la City’us Tg.Mureş.

Articolul precedentGălăţenii îl ajută pe un adolescent olimpic rămas paralizat
Articolul următorCampionatul European de box pentru juniori începe vineri la Galaţi