United a învins greu la Buzău, după un debut fulminant

Echipa de futsal United Galaţi a învins greu la Buzău, în disputa cu formaţia locală Gloria, după un debut fulminant, cu două goluri în numai şase minute.

Partida din etapa a 17-a a Ligii I de futsal a început sub auspicii favorabile oaspeţilor. Kailon Borges a deschis scorul în minutul 5, iar Mimi Stoica a majorat avantajul gazdelor un minut mai târziu. Gazdele au reuşit să reducă din handicap în minutul 10, prin Vincene.

În următoarele 30 de minute ale partidei, s-a jucat pe contre şi, chiar dacă nu s-a mai înscris, gălăţenii au tremurat serios pentru cele trei puncte puse în joc. Situaţia nu este deloc îmbucurătoare, în perspectiva meciurilor din play-off, în condiţiile în care Gloria este o echipă destul de modestă, aflată pe locul 8 al ierarhiei naţionale.

Clasamentul la vârf a suferit şi o modificare importantă, după ce Imperial Wet Miercurea Ciuc a învins, cu scorul de 4-2, pe Autobergamo Deva. Ciucanii au trecut astfel pe primul loc al Ligii I, fiind urmaţi, cu acelaşi număr de puncte – 40, de United şi, cu 39 de puncte, de echipa din Deva.

În ultima rundă a sezonului regulat, pe 23 martie, United are un meci greu, pe teren propriu, cu Dunărea Călăraşi, echipa de pe locul 4. Partida trebuie obligatoriu câştigată de gălăţeni, pentru a porni din postura de cap de serie în play-off.

Între timp, la sfârșitul acestei săptămâni, la Călărași, se va desfăşura turneul final al „Cupei României”, ale cărui semifinale sunt: United – CSM Tg. Mureș (Liga a II-a) şi Autobergamo Deva – Dunărea Călărași.

Articolul precedentFotbalistele de la Universitatea Galaţi au început returul victorioase
Articolul următor229 de gălăţeni au fost prinşi anul trecut muncind la negru