Fotbalistele de la Universitatea Galaţi au început returul victorioase

Fotbalistele de la Universitatea Galaţi au început returul victorioase, reuşind să se impună, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-0), în faţa formaţiei CSS Târgovişte.

Prima etapă din partea a doua a campionatului de fotbal feminin a reprezentat o deplasare uşoară pentru gălăţence, pe terenul ultimei clasate. Meciul s-a încheiat cu succesul aşteptat al oaspetelor, singurul adversar important fiind vântul, care a bătut cu intensitate foarte mare şi le-a dat bătăi de cap ambelor echipe. Pentru gălăţence au înscris Loredana Nica (min. 5 şi 15, ultimul din penalty) şi Andreea Surcică (min. 80).

Surpriza etapei a 10-a s-a produs la Cluj, unde multipla campioană Olimpia a fost învinsă, cu scorul de 1-0, de echipa timişeană Fortuna Becicherecu Mic. În ultimele trei sezoane interne, formaţia din Cluj nu a cedat în campionat nici măcar un punct.

În clasamentul la zi, Universitatea Galaţi se află pe locul 6, cu 13 puncte, golaveraj 22-18. Lider este în continuare echipa clujeană, cu 24 de puncte. Pentru locurile următoare, lupta este foarte strânsă, cinci echipe fiind despărţite de numai patru puncte.

În etapa a 11-a, duminică, 17 martie, de la ora 11.00, gălăţencele vor primi vizita performerei acestei runde, Fortuna Becicherecu Mic. Până atunci, însă, Universitatea se va reîntâlni cu CSS Târgovişte, în sferturile de finală ale „Cupei României”, miercuri, 13 martie, la Galați, tot de la ora 11.00.

Articolul precedentMașină furată din Spania, găsită pe străzile Galaţiului
Articolul următorUnited a învins greu la Buzău, după un debut fulminant