Un tractor a lovit un microbuz, în proximitatea comunei Bărăganu, județul Brăila. La ieșirea în DE 584 dintr-o stație de alimentare cu carburanți, utilajul agricol a izbit microbuzul care circula regulamentar. 

Potrivit primelor informații, la ora 17,30, microbuzul pe deplasa dinspre Bărăganu. Tractorul, condus de un bărbat de 32 de ani, din Bărăganu, nu i-a acordat prioritate şi l-a izbit în plin.

În urma accidentului au rezultat două victime, dintre cei şapte pasageri ai microbuzului tip 7+1, condus de un bărbat de 50 de ani, din Făurei. Cele două persoane au suferit fracturi. Ambii şoferi au fost testaţi, dovedindu-se că nu au consumat alcool. Circulația a fost oprită pe ambele sensuri de mers, în vederea acordării de îngrijiri medicale necesare și pentru efectuarea cercetării locului faptei. La această oră, traficul a fost reluat.

Şoferul nu avea categoria de permis pentru conducerea tractorului

În urma verificărilor, s-a constatat că şoferul tractorului nu deţinea categoria de permis corespunzătoare vehiculului. Lui i s-a întocmit dosar penal pentru această infracţiune, cât şi pentru vătămare corporală din culpă.

Doar cu trei zile în urmă, o maşină de poliţie aflată în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase activate, a fost lovită exact în acelaşi loc. Atunci, o şoferiţă a vrut să intre la benzinărie şi nu a acordat prioritate Loganului Poliţiei Însurăţei. Maşina s-a răsturnat şi  a fost avariată în proporţie de 90 la sută.

 

Articolul precedentUPDATE/O minoră de 13 ani a dispărut, iar Poliţia o caută şi cere sprijinul gălăţenilor
Articolul următorGălăţenii continuă să-şi pună centrale cu bani de la Primărie