UPDATE: Polițiștii au depistat minora dispărută, pe raza municipiului Galați.

O minoră  de 13 ani a plecat de la domiciliul mătușii sale și nu a mai revenit. Poliţiştii gălățeni o caută şi cer ajutorul populaţiei. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Astăzi, 19 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat, potrivit unui comunicat de presă, că, în noaptea de 18/19 iulie, minora  MARIA CRISTINA MARCU, de 13 ani, din comuna Șendreni, a dispărut. Fata a plecat de la domiciliul mătușii sale din aceeași localitate și nu a mai revenit.

Cum arată copila căutată

Maria Cristina Marcu are 1,50 m înălţime, este slăbuţă, cântărind cam 40 – 45 kg, are ochii verzi, părul șaten, drept, lung până la umeri. La momentul dispariției, fata nu avea asupra ei telefon mobil, bani sau alte valori. Ea purta o cămașă cu model în carouri albe și negre.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei dispărute, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Articolul precedentCalendarul concedierilor colective de la Calorgal a fost modificat
Articolul următorUn tractor a lovit un microbuz, la ieşirea dintr-o benzinărie pe DE 584