Un șofer a fost prins de polițiștii de frontieră la volanul camionului fără a avea permisul cu categoriile corespunzătoare.

Un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Folteşti, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere în zona de competenţă, a oprit în trafic pentru control, pe DN26, în localitatea de frontieră Măstăcani, un ansamblu rutier format dintr-un autoturism marca Seat şi o remorcă, ambele înmatriculate în România.

Ansamblul rutier era condus de cetăţeanul român Daniel R., în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza judeţului Brăila.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul este posesorul unui permis de conducere valabil pentru categoriile AM, B1 şi B, iar pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză este necesară deţinerea unui permis de conducere valabil pentru categoria BE sau CE.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul cu permis de conducere necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Articolul precedentÎn ultima săptămână a scăzut numărul virozelor respiratorii
Articolul următorLocuri de muncă la cules căpșuni în Spania pentru șomerele din Galați