Un nou accident, soldat cu trei răniţi, a avut loc astăzi dimineaţă, într-o  intersecţie-problemă a Galaţiului, cea a străzilor Movilei şi Poşta Veche.

Potrivit informaţiilor oficiale, impactul a fost provocat de o şoferiţă de 35 de ani. Aceasta circula pe strada Poşta Veche, nu a oprit la STOP şi a intrat cu viteză în intersecţie. În acelaşi timp, de pe Movilei, venea o altă maşină, condusă regulamentar de un bărbat de 42 de ani.
În urma impactului violent, ambele maşini au fost puternic avariate, iar cei doi conducători auto au fost răniţi. Cu răni s-a ales şi soţia şoferului maşinii lovite, o femeie de 37 de ani. Toţi au avut nevoie de intervenţia medicilor.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Poliţia face eforturi să prevină incidentele în această intersecţie. Din cauza numărului mare de accidente care s-au înregistrat de-a lungul timpului în această intersecţie, pe Poşta Veche se montaseră limitatoare de viteză, care să dubleze indicatorul STOP, care ar fi trebuit oricum să îi determine pe şoferi să încetinească.
Limitatoarele au fost însă demontate recent, se pare, pentru a permite intervenţia utilajelor de deszăpezire.
Foto: GSG

Articolul precedentCu hocheiştii gălăţeni nu e de glumit! A doua victorie în faţa Coronei
Articolul următorLa volan sub influenţa alcoolului, fără permis sau şi băuţi, şi fără permis