Cu hocheiştii gălăţeni nu e de glumit! A doua victorie în faţa Coronei

Cu hocheiştii gălăţeni nu e de glumit! Duminică seara, elevii lui Vadim Şakraiciuk au obţinut a doua victorie în faţa formaţiei Corona Braşov, principala favorită la titlul naţional.

După ce, sâmbătă, au câştigat cu scorul de 6-3, gălăţenii s-au impus şi în cel de-al doilea meci al „dublei”, cu scorul de 4-2 (2-1, 1-1, 1-0). Scorul a fost deschis de oaspeţi în primul minut, dar Zagidulin a restabilit rapid egalitatea, iar Fefelov a puctat pentru 2-1 în minutul 12. În repriza a doua, braşovenii au egalat, însă Baskov i-a readus pe gălăţeni în avantaj după numai trei minute. În ultima repriză s-a înscris o singură dată, Fefelov aducând liniştea în tabăra gazdelor.

Dacă după primul meci contra Coronei, pierdut în prelungiri, am spus că CSM Galaţi a intrat în lupta pentru titlul acestui sezon, în acest moment este destul de clar că „dunărenii” sunt în cărţi. Singura lor problemă este lotul destul de restrâns numeric, care îi obligă să joace cel mai adesea în doar două linii, în condiţiile în care Braşovul şi Ciucul contează pe patru linii. Iar într-un campionat lung apar, inevitabil, oboseala şi accidentările, care pot influenţa decisiv randamentul echipei.

În meciul de duminică, CSM Galaţi a evoluat în alcătuirea: Popa – Rybalko, Zabludovski – Kiricenko, Baskov, Fefelov; Emelianenko, Petrukhno – Zagidulin, Butochnov, Neznamov; Hildebrand, Berdilă – Pal, Irimia, Mărcuș.

În clasamentul Ligii Naţionale, situaţia este neschimbată. Primele patru locuri, calificante în play-off, sunt ocupate în ordine de: SC Miercurea Ciuc – 58 de puncte (23 de meciuri), Corona Braşov – 53 de puncte (22 de meciuri), CSM Galaţi – 37 de puncte (13 meciuri) şi CSM Gheorgheni – 32 de puncte (19 meciuri).

Finalul de an va lăsa loc „Cupei României”, care se va disputa la Miercurea Ciuc și Cârța, între 19 și 23 decembrie. CSM Galați a fost repartizată în grupă cu Corona Brașov, Steaua București și Marton Aron Sândominic. Derbiul grupei, CSM – Corona, se va disputa miercuri, 19 decembrie, de la ora 19.00, la Miercurea Ciuc.

Articolul precedentToate microcentralele de cartier sunt gata, dar unele blocuri tot nu au căldură
Articolul următorUn nou accident, soldat cu trei răniţi, într-o intersecţie-problemă a Galaţiului