Un mijlocaş ofensiv nigerian va juca pentru SC Oţelul, gruparea gălăţeană anunţând că acesta este ultima achiziţie din campania de transferuri pentru turul campionatului.

Konyeha Godwin Onyeka, în vârstă de 26 de ani, a semnat cu Oţelul un contract valabil până în vara anului următor. Onyeka a venit la Galaţi din postura de liber de contract. Postul său de bază este cel de mijlocaş ofensiv, însă poate juca şi ca mijlocaş stânga sau chiar ca vârf de atac.

„Sunt fericit că am semnat cu Oțelul, un club de tradiție în fotbalul din România. Sper să mă integrez cât mai repede în echipă, am găsit aici un grup extraordinar de jucători. Ne propunem să atingem obiectivul propus de conducere în acest sezon, promovarea în Liga a II-a”, a declarat Onyeka, pentru site-ul oficial al clubului.

Născut în Nigeria pe 22 iunie 1992, Onyeka a ajuns în România la vârsta de 19 ani, la echipa secundă a clubului Astra Giurgiu. A mai evoluat apoi la Luceafărul Oradea, Pandurii Tg. Jiu – unde a bifat o prezență în Liga I, CS Buftea, Academica Clinceni, CSM Rm. Vâlcea, Viktoria Zizkov (Cehia), CSM Sighetul Marmației şi Shukura Kobuleti (Georgia).

Articolul precedentDelicii culinare în Grădina Publică gălăţeană, timp de patru zile
Articolul următorPesta porcină africană a ajuns şi la Rogojeni, iar autorităţile au decis eutanasierea preventivă