Un gălăţean mort de beat a încercat să se urce în autobuz chiar când se închideau uşile, s-a dezechilibrat şi a căzut, fiind prins sub roata mijlocului de transport în comun. 

Pe 1 noiembrie a.c., la ora 17,30, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că, în stația de autobuz de pe Bulevardul Dunărea, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele verificări efectuate de polițiștii sosiți la fața locului, a reieșit că un bărbat de 51 ani, aflat în respectiva stație, a încercat să urce în autobuz  în momentul în care se închideau ușile, și, dezechilibrându-se, a fost acroșat de roata autobuzului.

Bărbatul a fost transportat la spital unde a rămas internat pentru acordarea de îngrijiri medicale, la testarea alcoolscop efectuată de polițiști, acesta prezentând o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul autobuzului a fost, de asemenea, testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articolul precedent12 persoane, reţinute pentru înşelăciune , furt şi contrabandă
Articolul următorCălători gălăţeni, nevoiţi să împingă din intersecţie un troleibuz defect