Un troleibuz al companiei locale de transport în comun Transurb s-a defectat astăzi, o imagine cu câţiva călători împingându-l devenind rapid virală pe reţelele de socializare. 

„Haz de necaz şi sfatul zilei: nu vă cumpăraţi maşini pe care nu le puteţi împinge singuri!”, este comentariul pe Grupul Şoferilor din Galaţi de pe Facebook, împreună cu o fotografie pitorească: trei călători, printre care o femeie, împingând un troleibuz în plin centrul oraşului.

O defecţiune la instalaţia electrică, spune compania

Apreciind spiritul civic al gălăţenilor, jurnaliştii au fost curioşi să afle, de la compania publică de transport, Transurb SA, ce anume a provocat situaţia aceasta.

„Troleibuzul din imaginea apărută pe Facebook a avut o defecţiune la instalaţia electrică, fapt care a condus la blocarea acceleraţiei, motiv pentru care nu a mai putut circula. Într-adevăr, câţiva oameni l-au împins pentru a nu bloca circulaţia având în vedere că se afla totuşi la intersecţia dintre strada Brigadierilor cu strada Nicolae Bălcescu, după care a fost tractat la Autobază pentru a se remedia problema apărută”, ne-a comunicat biroul de relaţii publice al Transurb.

Foto: GSG

Articolul precedentUn gălăţean mort de beat a încercat să se urce în autobuz şi a căzut sub roţi
Articolul următorUn copil de doar trei ani a ajuns la spital după ce l-a lovit o maşină