Un cioban gălăţean a fost înjunghiat în abdomen, la o stână din Brăila

Tânărul a fost transportat la Spitalul de Urgență "Sf. Apostol Andrei" din Galați, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale

Un cioban gălăţean care lucra la o stână din judeţul Brăila a fost înjunghiat în abdomen de colegul de muncă, gălăţean şi el, în urma unui conflict.

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, din comuna Vlădești, care era cioban la o stână din extravilanul comunei brăilene Vădeni, a fost înjunghiat de un alt cioban, în vârstă de 60 de ani, din Berești.

Tânărul a fost înjunghiat, o singură dată, în abdomen și a fost transportat la Spitalul de Urgență „Sf. Apostol Andrei” din Galați, cu elicopterul SMURD. Bărbatul a fost investigat la Unitatea de Primiri Urgențe, starea lui fiind una stabilă. Cu toate acestea, medicii au decis să îl supună unei intervenții chirurgicale.

„Între cei doi bărbați a izbucnit un conflict spontan, iar unul dintre ei l-a înjunghiat pe celălalt. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, precizează un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galați. Oamenii legii continuă cercetările, iar pe baza raportului medico-legal se va face și încadrarea juridică a faptei.

Articolul precedentHandbalistele de la CSM Galaţi, învinse cu zece goluri diferenţă la Braşov
Articolul următorAlin Pânzaru este noul antrenor al fotbaliştilor de la Oţelul