Handbalistele de la CSM Galaţi, învinse cu zece goluri diferenţă la Braşov

După patru etape, CSM Galați este pe locul 11 în clasament, cu un singur punct

Handbalistele de la CSM Galaţi au fost învinse cu zece goluri diferenţă, la Braşov, de echipa locală ASC Corona 2010, în etapa a IV-a a Ligii Naţionale.

Gălăţencele au înregistrat în oraşul de la poalele Tâmpei cea de-a treia înfrângere din acest sezon, în care nu au obţinut decât un singur punct. Meciul de la Braşov a fost dominat clar de gazde, de la un capăt la altul, astfel că victoria acestora nu a surprins. În final, Corona s-a impus cu scorul de 31-21 (17-12).

Cea mai bună marcatoare de la CSM a fost Daciana Balaban, cu șase goluri. Celelalte goluri ale echipei pregătite de Valeriu Costea au fost marcate de: Alla Sheiko 4, Cătălina Cioaric 2, Cristina Clisu 2, Lăcrămioara Cîlici 2, Cristina Marcu 2, Denia Şelever, Mădălina Conache şi Tamara Bokarici. Din echipă a lipsit principala marcatoare a acestui început de campionat, Elena Livrinikj, accidentată în partida din runda precedentă.

După patru etape, CSM Galați este pe locul 11 în clasament, cu un singur punct, golaveraj 85-106. În etapa a V-a, CSM Galaţi va juca, pe teren propriu, cu HC Dunărea Brăila, echipă aflată pe locul 12, tot cu un punct. Meciul se va disputa pe 7 octombrie, până atunci campionatul urmând să fie întrerupt, pentru o acțiune a echipei naționale.

Articolul precedentDoi gălăţeni, prinşi la volan fără permis
Articolul următorUn cioban gălăţean a fost înjunghiat în abdomen, la o stână din Brăila