Un bărbat din comuna gălăţeană Smârdan a murit carbonizat

Un bărbat din comuna gălăţeană Smârdan a murit carbonizat în propria casa, care a ars în urma unui incendiu izbucnit în cursul după-amiezii de joi.

Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a fost găsit carbonizat în casă de pompierii care au intervenit să stingă locuinţa în flăcări. Incendiul a fost anunţat la numărul unic de urgenţă 112, iar pompierii au ajuns la faţa locului în mai puţin de zece minute. Din păcate, întreaga locuinţă era cuprinsă de flăcări, iar proprietarul, aflat în interior, nu a mai putut fi salvat.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, victima avea probleme medicale şi, cel mai probabil, nu a reuşit să iasă din casă. Locuinţa, compusă din trei camere, a ars în totalitate. Au fost distruse, de asemenea, acoperişul, pe o suprafaţă de 110 metri pătraţi, şi o magazie de cereale, aflată în apropeierea casei.

Pompierii gălăţeni au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă. Reprezentanţii ISU au stabilit că incendiul a fost provocat de o defecțiune a coșului de evacuare a fumului.

Articolul precedentOrdin de protecție a tatălui emis împotriva fiului violent
Articolul următorFuncţionarii gălăţeni care lucrează cu publicul poartă măşti de protecţie împotriva gripei