Funcţionarii gălăţeni care lucrează cu publicul poartă măşti de protecţie împotriva gripei

Funcţionarii gălăţeni care lucrează cu publicul poartă măşti de protecţie împotriva gripei, pentru a împiedica răspândirea virusului.

„Măsura a fost luată în instituţiile şi birourile în care se lucrează direct cu publicul, conducătorii acestor servicii recomandându-le angajaţilor să ia măsuri pentru a se proteja de gripă şi, totodată, pentru a-i proteja pe cei cu care intră în contact”, au comunicat reprezentanţii Primăriei Galaţi.

Primii care s-au conformat dispoziţiilor au fost cei de la ghişeele Direcţiei de Fiscalitate din cadrul Primăriei, Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi de la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

Reprezentanţii municipalităţii au precizat că funcţionarii au la îndemână şi flacoane cu spirt sau alte soluţii dezinfectante. În acelaşi timp, angajaţii care se simt rău sunt sfătuiţi să rămână acasă, pentru a nu-i contamina pe colegii de birou sau pe cetăţenii cu care ar putea interacţiona.

La Teatrul Dramatic, spectatorii care au cumpărat bilete dar se simt rău şi cred că au răcit sunt rugaţi să rămână acasă, urmând să fie primiţi la o reprezentaţie viitoare, fără a-şi pierde banii pe biletele cumpărate.

Articolul precedentUn bărbat din comuna gălăţeană Smârdan a murit carbonizat
Articolul următorGospodăriile din comunele gălăţene n-au unde să-şi ducă gunoiul