Un bărbat a pulverizat spray cu piper într-un autobuz oprit în staţie. Călătorii au coborât tuşind, cu ochii în lacrimi. 

Miercuri seara, în jurul orei 19,50, călătorii din autobuzul 105, aflat în cursă spre Micro 19, au avut parte de o experienţă înfricoşătoare. Un bărbat dintr-un grup care se afla pe trotuar, a pulverizat, pe geam, în interior, spray cu piper.

Şoferul a redeschis uşile, iar călătorii au ieşit , cu ochii în lacrimi şi tuşind.   „A dat cineva cu spray cu piper!”, a spus, printre accesele de tuse, una dintre pasagere, avertizând cetăţenii care doreau să urce în mijlocul de transport care se golise.

Şoferul a fost nevoit să coboare de la volan putea a putea respira aer curat. A lăsat uşile deschise, pentru a se risipi mirosul înţepător şi toxic.
Călătorii şi conducătorul auto au povestit că la staţia Albatros un individ dintr-un grup ar fi pulverizat, pe geamul autobuzului, spray-ul cu miros oribil. Unul dintre călători susţinea că ştie cine a făcut acest gest şi că poate da informaţii Poliţiei.
„Bine că nu i s-a făcut rău şoferului! Ferească Dumnezeu de vreun accident!”, îl compătimeau gălăţenii în vârstă pe bărbatul care, congestionat la faţă, spunea că simte usturimi în gât. Angajatul Transurb i-a povestit incidentul casierei de la casa de bilete, apoi s-a întors la volan şi a continuat cursa spre Micro 19.
În autobuz, mirosul înţepător s-a mai simţit o vreme, dar fără efecte negative asupra călătorilor.

 

 

Articolul precedentAproape trei milioane de lei pentru amenajarea Inelului de Rocadă
Articolul următorDoi basarabeni cu cetăţenie bulgară, prinşi la frontieră cu asigurări false