Una dintre maşinile cu asigurare falsă cu care se încerca trecerea prin punctul de control de la frontieră

Doi basarabeni cu cetăţenie bulgară, prinşi la frontieră cu asigurări false. Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals. 

La Oancea s-au prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de control, două persoane cu dublă cetăţenie, a Republicii Moldova şi bulgară. Un bărbat, T.I., de 34 de ani, conducea un autoturism marca Volkswagen Sharan, înmatriculat în Lituania. O femeie, S.I., de 27 de ani, conducea un autoturism marca BMW X5, înmatriculat în Lituania.
La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurărilor tip “Carte Verde” prezentate la control de cele două persoane, pentru autoturismele în cauză, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare. În urma acestora, au constatat că documentele nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, fiind false.
Cu privire la cele constatate, ambele persoane au declarat că au achiziţionat recent autoturismele şi nu ştiau că asigurările prezentate la control nu ar fi fost autentice.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals.

Articolul precedentUn bărbat a pulverizat spray cu piper într-un autobuz oprit în staţie
Articolul următorAnumite trenuri vor avea întârziere din cauza unor lucrări, anunţă CFR