Trei şoferi băuţi şi fără permis, depistaţi pe străzile Galaţiului

Au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis sau sub influenţa alcoolului

Trei şoferi băuţi şi fără permis au fost depistaţi pe străzile Galaţiului, în cursul zilei de marţi, 13 noiembrie, de poliţiştii de la Rutieră şi de la secţiile din municipiu.

Astfel, în jurul orei 17.50, oamenii legii de la Secţia Nr. 3 au oprit în trafic, pe strada Vrancei, un autoturism condus de un tânăr gălăţean, în vârstă de 20 ani. Cu ocazia verificării documentelor şoferului, polițiștii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, motiv pentru care i-au întocmit dosar de cercetare penală.

La aproximativ aceeaşi oră, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați printr-un apel de urgență 112 că, în parcarea unui supermarket din cartierul Micro 21, un bărbat aflat sub influența alcoolului conduce o maşină. La fața locului, oamenii legii l-au identificat pe conducătorul auto în cauză, un bărbat de 43 ani, din municipiul Galați. Fiind testat alcoolscop, a rezultat valoarea de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii i-au întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Câteva ore mai târziu, aproape de miezul nopţii, un echipaj de la Secția 1 a oprit în trafic, pe strada Brăilei, un autoturism care se deplasa către strada Traian. La volanul acestuia a fost identificat un gălăţean de 40 ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Articolul precedentA XIII-a ediţie a expoziţiei temporare „Fructe şi seminţe – Roadele Pământului”
Articolul următorO elevă de clasa a VIII-a din Galaţi, bătută de două fete mai mari